Julie og Line har fått en pangstart i EM

 

 

 

 

 

 

Julie og Line spiller U17 EM i Montenegro for de norske U-jentene (LK06).

I gruppespillet møter de Nederland, Portugal og Danmark.

Begge jentene har markert seg med å bli Norges beste spiller i de 2 første kampene og har virkelig satt Sarpsborg håndball på kartet.

Norge startet mesterskapet torsdag 03.08 mot Nederland.

Her ble Julie ble Norges beste spiller og leverte en meget solid kamp mot Nederland både i forsvar og i angrep. Julie signerte for tre av sine 4 scoringer i omgangens første åtte minutter og var meget solid i sitt forsvarsspill. Nederland ble dessverre forsterke i denne kampen og vant med resultatet Norge – Nederland 18-21 (10-13).

 

I den neste kampen som ble spilt fredag 04.08 mot Portugal var det Line som utmerket seg og ble Norges beste spiller. Norge hentet seg opp fra torsdagens tap mot Nederland og beseiret Portugal 31-27. Julie fortsatte med sitt forsvarsspill fra kampen mot Nederland. Mens Line var toneangivende fremover. Sarpsborg jentene sine bidrag i første omgang var avgjørende for at Norge fikk en 16-13 ledelse til pause. Norge fortsatte å male på i andre omgang og var flinke til å utnytte lukene i det Portugisiske forsvaret, og nevnte Line fortsatte å bøtte inn mål også etter hvilen.

Line ble Norges toppscorer mot Portugal med imponerende 11 mål.

Gratulerer til dere begge og lykke til videre i mesterskapet

#viersarpsborg💚🖤