Velkommen Madelen

Stortalentet Madelen Zimmermann Ramberg (19) fra samarbeids klubben Fredrikstad BK har sammen med Sarpsborg blitt enige om en utlånsavtale. Dette viser hvor viktig det er å ta vare på talentene når man inngår et samarbeid mellom to klubber slik de har muligheten til å utviklet talentene sammen til å bli den beste utgaven av seg selv.

Vi er veldig fornøyde med å få landet denne avtalen med Madelen Ramberg og ønsker henne velkommen til Sarpsborg.
Madelen er en meget talentfull venstrehendt bakspiller som har en imponerende teknikk og en god taktiske forståelse av alle spillets faser. Trener duoen Tom og Ronny beskriver Madelen som en talentfull høyre bakspiller med et bra blikk for spillet, fin skuddarm og står som 2´er i forsvar. Vi har stor tro på at Madelen skal fortsette denne utviklingen og gleder oss til å være en del av den.

#viersarpsborg💚🖤

Scroll to top