Boss of gloss er med på laget!

Boss of gloss er stolte over å ha blitt samarbeidspartner for Sarpsborg håndball IL. Dette er et sponsor-samarbeid som vi håper og tror vil bistå begge parter på en positiv måte

Kai Jensen har vært opptatt av bil så lenge han kan huske. Spesielt har han vært opptatt av å holde bilene rene og pene. Det førte til at han tok på seg vask og polering for venner og bekjente. Etter hvert som omfanget økte etablerte han firmaet OK Bilpleie, og hobbyen ble til jobb. I 2007 ble firmaet kjøpt opp av Iseveien Bilinnredning, og Kai fortsatte som daglig leder i firmaet som nå fikk navnet Iseveien Bilpleie.

Vinteren 2013 ble samarbeidet med Iseveien avsluttet, og Boss of Gloss AS så dagens lys. Kai har jobbet med bilpleie i mange år, og har verdifull erfaring. Fornøyde kunder viser at jobbene blir utført på beste mulige måte.

Tradisjonell bilpleie med vask og polering vil stå i fokus, men firmaet har også mer å tilby. Over flere år har de i tillegg spesialisert seg på dekk og felg. Vi har et stort dekkhotell, kjemiproduksjon og leveranse, børsteløse bilvasker og selvvasker rundt omkring i Sarpsborg og Fredrikstad.

Boss of Gloss AS er dermed en viktig samarbeidspartner for klubben da vi ser at vi kan hjelpe hverandre på privat og bedrifts markedet.

Les mer her!

 

 

Scroll to top