Endelig hjemmeseier

Sarpsborg valset over Ålgård

Sarpsborg – Ålgård 33-23 (21-11).

Sarpsborg tok kommandoen tidlig i kampen og stakk tidlig ifra i målprotokollen. Siden så ikke Østfold-laget seg tilbake.

Vi har hatt gode treninger etter vi kom hjem etter bortekampen mot Junkeren i Bodø som ble spilt  lørdag 07.10. Det har vært mer trøkk og vi har fått jobbet mer ned på detaljplan som igjen har gjort at alle spillerne har respondert og hevet kvaliteten på treningene sier trener Tom Fokstuen.

– Vi spilte godt gjennom hele kampen med ekstra bra forsvarsspill. Ålgård fant ikke ut at vårt solide 6-0-forsvar, oppsummerer Sarpsborg-trener duoen Tom Fokstuen og Ronny Nikolaisen.

– Vi skal nyte denne kvelden. Torsdag tar vi oss fri. På fredag er alle mann tilbake på jobb igjen med søkelys på neste hjemmekamp, mot Kjelsås som er nå først kommende søndag 22.10.23 i Sarpsborg hallen med kampstart kl 15:00: . Her håper jentene på å se like mange på tribunen som i dag.

Moro at hele åtte spillere fordeler målene mellom seg. En av de som virkelig gjorde bra fremover på banen var Julie Ellingsen med 7 scoringer – en spiller som virkelig blomstrer i sin første sesong i 1 divisjon denne høsten.

– Hun er virkelig blitt en god spiller for oss med sitt trykk og trussel fra distanse. Denne sesongen har Julie tatt enorme store steg i spillet sitt – en spennende spiller for fremtiden sier Tom Fokstuen.

 

 

 

 

Sara Eline Lauritzen gjorde også en meget solid kamp og ble kåret til banens beste spiller. Hun var bunnsolid både fremover og bakover denne kampen og noterte seg for 5 nettkjenninger.

 

Sarpsborg sine målscorere: Sandra Abrahamsen (2), Cathrine Rangøy Nygaard (2), Christina Midtdal Nummestad (4), Julie Ellingsen (7), Sara Eline Lauritzen (BB) (5), Harrieth Toft Nordrum (3), Julie Nilsen (2 mål/6  sju metere), Maja Fjeldberg (2)

 

Sarpsborg damer vil rette en spesiell takk til Marianne Kaugerud for de fine bildene fra kampen 📸

#viersarpsborg💚🖤

Scroll to top