Ny partner SpareBank 1 Østfold Akershus

Sarpsborg IL har inngått et samarbeid med sparebank 1 Østfold Akershus

Samhandling mellom lokal idrett og næringsliv.

SpareBank 1 Østfold Akershus er stolte over å ha blitt samarbeidspartner for Sarpsborg håndball IL. Dette er et sponsor-samarbeid som vi håper og tror vil bistå begge parter på en positiv måte. Vi ser fram til å bidra som samarbeidspartner for Sarpsborg håndball IL.

Marius Norli Hansen og Per Bjørnar Wiig

Om SpareBank 1 Østfold Akershus

SpareBank 1 Østfold Akershus er en selvstendig regional sparebank, i allianse med flere andre sparebanker gjennom SpareBank 1-samarbeidet.

Hovedkontoret vårt ligger i Moss og banken har, med sine datterselskaper 255 årsverk. Vi er lokalisert med bankkontor i Vestby, Askim, Moss, Sarpsborg, Fredrikstad og Halden.

Konsernet SpareBank 1 Østfold Akershus omfatter følgende datterselskaper;
EiendomsMegler 1 Østfold Akershus AS (100 %), SpareBank 1 Regnskapshuset Østfold Akershus AS (100 %), Vigres AS (100 %), Varnaveien 43 E Kontor AS (100%) og Nekor Gårdselskap AS (100 %).

Per Bjørnar Wiig som er Lokalbanksjef i Sarpsborg synes det er viktig for SpareBank 1 Østfold Akershus å støtte barne og ungdomsidretten i nærområdet. Sarpsborg håndball er veldig glade for ha med Per Bjørnar og SpareBank 1 Østfold Akershus på laget.

Scroll to top