Ny partner Borregaard

BORREGAARD - ET BÆREKRAFTIG BIORAFFINERI

Sarpsborg damer har signert en ny 2 års avtale med BORREGAARD

Samhandling mellom toppidrett og næringsliv.

Borregaard er stolte over å ha blitt sponsor for Sarpsborg Håndball Damer. Dette er et sponsor-samarbeid som vi håper og tror vil bistå begge parter på en positiv måte. Vi ser fram til å bidra som sponsor for Sarpsborg jentene.

Borregaard har et av verdens mest avanserte og bærekraftige bioraffinerier. Ved bruk av naturlige, fornybare råmaterialer, produserer vi avanserte og miljøvennlige biokjemikalier som kan erstatte oljebaserte produkter. Borregaard har også sterke posisjoner innen ingredienser og finkjemikalier.

I tillegg til bioraffineriet i Sarpsborg, har Borregaard fem produksjonsenheter utenfor Norge dedikert til produksjon av ligninbaserte biopolymerer. Borregaard har 1100 ansatte i fabrikker og salgskontorer i 13 land i Asia, Europa og Amerika

BORREGAARD I ET NØTTESKALL

  • Et bioraffineri med høy verdiskaping
  • Spesialisering i globale nisjer
  • Sterk innovasjonsevne og kontinuerlig forbedring
  • Kompetanse er vårt største konkurransefortrinn

#viersarpsborg💚🖤

 

Scroll to top