SIL ble hardt straffet på personlige feil i premieren

Søndag debuterte SIL Håndball i 1. divisjon. men det ble tøft i premiere starten mot Levanger Håndballklubb. 

Vi ble kontret i senk første omgang, grunnet mye tekniske feil/vurderinger og blir straffet hardt når vi går for de vanskelige løsningene. Det er et bevis på at vi er et nyopprykket lag, og får for høye skuldre. Men kan ikke legge oss flate etter dagens tap.

– Nå blir det å analysere kampen, og fortsette å lukke ut de feilene vi gjør og forsterke det vi er gode på, også får vi se litt på de ulike situasjonene vi må løse for å bli bedre på dette nivået. Det er mange poeng som skal kjempes om så vi må bare fortsette å jobbe med å bli den beste utgaven av oss selv ta de poengene vi kan i tiden som kommer.

Julie Ellingsen BB
Ane Nordseth Vikhals

SIL spiller Julie Ellingsen som fortsatt er junior, debuterte i sin aller første seniorkamp i 1. divisjon sammen med en annen junior – Ane Nordseth Vikhals, Det er viktig for SIL å la de unge få kjenne på nivået for så ta med seg dette videre i sin egen utvikling.  Julie viste at hun har beholdt formen fra Junior EM og viser at hun fortsetter å ta store steg. Julie ble kåret til banens beste spiller for SIL. Ane har også hatt fin progresjon og utvikling den siste tiden.

 

 

Sarpsborg damer vil rette en spesiell takk til Marianne Kaugerud for de fine bildene fra kampen 📸

#viersarpsborg💚🖤

 

 

 

 

 

Scroll to top