Sesongens første 2 poeng i 1 div er i boks for Sarpsborg Damer

Søndag 17.09 var det duket for sesongens 2 kamp borte i Drammen mot Glassverket!

Jentene var fast bestemt på å reise kjerringa etter debuten mot Levanger forrige helg.

Dagens kampen ble meget tett og jevnspilt, med mye bra forsvarsspill. Vi kommer til de gode sjansene fremover, men får ikke satt ballen i mål og fikk også noen tekniske feil som straffet oss. Til pause ledet hjemmelaget 11-7.
I pausen tok trenerteamet tok en 5 min prat og la en slagplan før andreomgangen. Dette ga resultater og 4.46 min ut i andreomgangen var forspranget spist opp og det var likt 11-11. Fra denne perioden og til kampslutt tar Sarpsborg kommandoen selv om det er jevnspilt, men Sarpsborg var alltid det førende laget helt til slutt og vinner omgangen med 6 mål totalt fra å ligge under med 4 mål til å vinne med sifrene 23-25.

Marte ble Sarpsborgs beste spiller og sto til tider glimrende i mål. Ellers så er trenerteamet meget fornøyd med forsvarsspillet i dagens kamp og ikke minst lagmoralen som tar tak og snur kampen i andre omgang. Vi er tålmodige og lar oss ikke stresse, holder ballen i gang uten å få for mange tekniske feil. Og vinner fortjent kampen.

 

#viersarpsborg💚🖤

Scroll to top