– Bra, men fortsatt en del å ta tak i

GF Kroppskultur – Sarpsborg sluttresultatet 18-20 (9-11). Seieren og progresjonen i spillet gleder trenerteamet, Tom og Ronny to uker før seriestart. Forsvarsmessig var det mye bra og jentene slapp ikke inn et eneste mål på de siste 8 minuttene, fremover var det også bedring, men fortsatt er det litt mye spill med små marginer og for stor risiko. Når vi har disiplin og holder oss til konseptet så spiller vi bra. Men det blir ingen hvile på laurbærene med en NM-kamp allerede på torsdag borte mot naboen HK Tveter så nå er det bare å omstille.

I sin første kamp (i grønt) levert bakspillerne Harrieth Toft Nordrum og Sara Eline Lauritzen fra samarbeids klubben Fredrikstad meget god kamp med tanke på at de ikke har spilt /trent med Sarpsborg før denne kampen. De, hamret inn mål/spilte de andre gode mot Kroppskultur gang på gang. Samspillet med de etablerte satt meget bra både fremover og bakover forteller trenerteamet.

 

 

 

 

#viersarpsborg💚🖤

 

 

 

 

Scroll to top