Sarpsborg løp over Tveter i cupens 2 runde

 

Tveter damer- SIL damer 15-43 Skjeberghallen da cupens 2. runde ble spilt torsdag kveld

Sarpsborg scoret det første målet, Tveter utlignet til 1–1. Etter det så aldri Sarpsborg jentene seg tilbake. Anført av bakspiller Emilie Benedikte Lefstad, hun var virkelig var i mål humør med 7 fulltreffere, så kjørte Sarpsborg over Tveter i cupens andre runde. To lovende debutanter fra Sarpsborg rekrutt fikk også prøve seg i Skjeberghallen for SIL-damene. Ane Vikhals og Julie Ellingsen klarte seg veldig bra og viste at de har tatt store steg etter at de har startet med å hospitere med damelaget, begge kom på scoringslisten og hadde flere assist. Det er gøy å se, sier trenerne Tom Fokstuen og Ronny Andre Nikolaisen.  I denne kampen var det viktig at vi rullerte på alle spillerne. Og det ble en fin kamp hvor vi sto opp for hverandre, slik en cupkamp skal være. Vi ser at vi tar nye steg som lag for hver kamp vi spiller, noe som lover bra sier trener teamet.

Julie og Ane
Ane i gjennombrudd 📸 Marianne Kaugerud
Julie med skudd fra 9 m. 📸 Marianne Kaugerud

 

 

 

 

 

 

 

Sarpsborg damer vil rette en spesiell takk til Marianne Kaugerud for de fine bildene fra kampen 📸

#viersarpsborg💚🖤

 

 

 

Scroll to top