Ny partner Norlat Shipping Ltd. AS

Sarpsborg damer har signert en ny avtale med Norlat Shipping Ltd. AS

Samhandling mellom toppidrett og næringsliv.

Norlat Shipping Ltd. AS er stolte over å ha blitt sponsor for Sarpsborg Håndball Damer. Dette er et sponsor-samarbeid som vi håper og tror vil bistå begge parter på en positiv måte. Vi ser fram til å bidra som sponsor for Sarpsborg jentene.

 

 

Norlat Shipping Ltd. AS er et privateid selskap registrert i Norge, med kontorer i Sarpsborg, Bergen og Gøteborg.

Siden tidlig på 1990-tallet har Norlat operert en flåte av eide og innleide skip i tørrbulkmarkedet. Vår hovedhandel er forsendelse av saget tømmer fra baltiske/kontinenthavner til Nord-Afrika og Nord-Amerika. Fartøysstørrelsene spenner fra små mini bulkers til praktisk størrelse. Dette gjør oss i stand til å møte våre kunders varierende behov.

Hva vi gjør

Norlat er operatør av tørrlastfartøy. Vi tilbyr fraktløsninger til våre kunder ved å chartre i tonnasje, påta oss den kommersielle og operasjonelle risikoen, og transportere lasten trygt og rettidig til ønskede destinasjonshavner.

Vår styrke ligger i vår lange erfaring, ekspertise, praktiske tilnærming og fleksibilitet i organisasjonen vår. Vi har stort fokus på risikostyring sammen med tett og profesjonell dialog med våre forretningspartnere for å sikre at optimale løsninger blir funnet.

Vi har en liten, men effektiv organisasjon med dyktige og uavhengige beslutningstakere. Gitt vårt nettverk av lastkunder og erfaring fra skipsoperatørselskaper, tilbyr vi løsninger innen kommersiell styring av tørrbulktonnasje i størrelser fra minibulk til handysize.

#viersarpsborg💚🖤

Scroll to top