Ny partner Halden Boligbyggelag (HABO)

Sarpsborg damer har signert en ny avtale med Boligbyggelag (HABO)

Samhandling mellom toppidrett og næringsliv.

Halden Boligbyggelag (HABO) er stolte over å ha blitt sponsor for Sarpsborg Håndball Damer. Dette er et sponsor-samarbeid som vi håper og tror vil bistå begge parter på en positiv måte. Vi ser fram til å bidra som sponsor for Sarpsborg jentene.

HABO et samvirkeforetak med forkjøpsrett og medlemsfordeler

Halden Boligbyggelag (HABO) er en medlemsorganisasjon med ca 6.000 medlemmer. Siden 1945 har vi bygget boliger og levert gunstige boligrelaterte tjenester til våre medlemmer. Gjennom egen byggevirksomhet og godt samarbeid med kommune og andre boligutviklere tilbyr vi boliger på forkjøpsrett til våre medlemmer. Vi forvalter i dag 3.000 boliger fordelt på over 100 boligselskaper i Halden og omegn.

HABO er tilsluttet Norske boligbyggelags landsforbund (NBBL) sammen med 40 andre boligbyggelag i Norge. Totalt hadde boligbyggelagene ved utgangen av 2018 til sammen 1 053 863 medlemmer og forvaltet 532 126 boliger. I 2018 medvirket boligbyggelagene til bygging av 3 959 boliger.

HABO har totalt 14 ansatte som er organisert i tre hovedvirksomhetsområder; økonomi og forvaltning, teknisk og eiendomsmegling. Eiendomsmeglings er organisert i et datterselskap Halden Boligsenter AS. Halden Boligsenter AS selger borettslagsandeler og alle andre typer boliger i samarbeid med DNB Eiendom. Eiendomsmeglerselskapet holder til i samme lokaler som HABO.

#viersarpsborg💚🖤

Scroll to top