Sandra Abrahamsen leverte en meget god kamp

Follo Cup med oppturer og nedturer

Det har variert en del i prestasjonene. Men det har sine forklaringer, med blant annet skader så alt i alt ble det nok for stor belastning på for få spillere. Dette gjorde at vi måtte trekke oss fra den siste kampen på søndag mot Rema1000 laget Follo. Ellers har det vært en grei helg, oppsummerer Sarpsborgs trenerteamet.

I den første kampen mot Glassverket satt ifølge trenerteamet kontringene og ankomstspillet svært bra. Vi starter bra og leder store deler av 1 omg. Og vi står bra i forsvar store deler av kampen, men får ikke målvaktene opp på det nivå vi trenger og taper 30-34. Nedturen ble ikke bedre med å få Marthe Kraft skadet i slutten av 1 omg.

I kamp nummer 2 så møtte vi Nordstrand her satt kontringene og ankomstspillet igjen svært bra og vi leder etter 1 omg. og lagene følger hverandre langt ut i andre omgang, men så gjorde Sarpsborgs-spillerne flere enkle feil samtidig som de slapp seg ned noen hakk, noe som straffet seg med nye scoringer mot seg og taper til slutt 29-33. Men det er hederlig innsats. Og det viser at det gror godt i Sarpsborg med flere unge spillere på vei opp.

Ifølge trenerteamet vil de siste ukene i oppkjøringen handle mest å trene forsvarsspill. Neste helg skal vi trene med samarbeidsklubben Fredrikstad på lørdag for så spille borte mot Kroppskultur i Sverige på søndag.

#viersarpsborg💚🖤

Scroll to top