Det ble et knepent tap mot Storhamar

Det ble et knepent tap ( pause: 13-14 – slutt:  24-25) i den siste treningskampen mot Storhamar før seriestart.

Denne kampen viser at vi fortsetter å utvikle oss som lag og tar steg i riktig retning. Det er fortsatt en del å jobbe med men vi ser at det går riktig vei, vi må bli smartere i vårt vurderingsspill fremover og fortsette med å være tålmodig med å se/lese motstanderen slik at vi kommer til de gode sjansene. Forsvarsspillet er det fortsatt noen justeringer som må gjøres men vi er helt klart på riktig spor.

Junior jentene Ane og Julie leverer nok engang en god kamp. Dette var den første riktige prøven for de med tanke på det nivået som 1 divisjon holder.

Ellers så leverer Linnea en meget god kamp på linje hvor vi ser at samhandlingen mellom vurdering og duellspill begynner for alvor å ta form. Sum totalt er vi meget fornøyd på hvordan laget sto frem i kampen og ser nå frem mot seriestarten mot Levanger 03.09.23 med kampstart kl: 15:00 hvor vi ønsker å se mange i Sarpsborghallen.

 

 

 

Sarpsborg damer vil rette en spesiell takk til Marianne Kaugerud for de fine bildene fra kampen 📸

#viersarpsborg💚🖤

 

 

Scroll to top