Damelaget har hatt sin første treningskamp for sesongen

Torsdag 03.08.2023 spilte jentene årets første treningskamp.

Vi møte vår samarbeids klubb Fredrikstad i Sarpsborg hallen. Resultatet ble Sarpsborg IL-Fredrikstad Ballklubb 23-29. Gøy at 400 tilskuere møtte opp for å se. Det er mye positivt å ta med seg fra denne kampen, men vi også har en god del å jobbe videre med sier trenerteamet. Det var en fin gjennomkjøring, men det var en del tekniske feil. Forsvarsspillet er det vi har hatt fokus på denne uken og da er det gøy å se at det har begynt å ta form. Men ser at vi blir straffet når vi gjør dårlige vurderinger fremover. Dette er noe vi skal jobbe å få luket bort i tiden som kommer. Med tanke på at laget kun har hatt to hall treninger før denne kampen var denne gjennomføringen veldig bra. Neste helg skal laget delta i Follo Cup og møter da 1 divisjons lagene Glassverket på fredag 11.08, Nordstrand lørdag 12.08 og eliteserie laget Follo søndag den 13.08.

Ny signeringen Christina Midtdal Nummestad ble toppscorer for hjemmelaget med sine sju mål.

#viersarpsborg💚🖤

Scroll to top