Velkommen Christina

Ny signering!

Christina er en spennende bakspiller. 2003 modell som opprinnelig er fra Fjellhammer.

Hovedtrenere Ronny Nikolaisen og Tom Fokstuen har følgende å si om Christina: Tom har fulgt Christina over flere sesonger fra den tiden hun var junior i Fjellhammer og sist sesong hvor hun spilte i Lillestrøm HK. Når Ronny og Tom skulle forsterke bakspillerposisjonen så satte de opp en spillerprofil som de ønsket å få på plass. Etter å ha hatt Christina på prøvespill så de at hun hadde mye av de kvalitetene de så etter. Hun har et tungt skudd og skarp i ankomstspillet + at hun er en meget lovende 2 veis spiller. Christina har opparbeidet seg fysikk overtid noe som gjør at hun har gode forutsetninger for å bli en meget dyktig bakspiller med målrettet og riktig trening.

Vi tror Christina har en spennende fremtid foran seg og vi ønsker å bidra i denne utviklingen.

Christina er en av flere som har valgt å signere for Sarpsborg kommende sesong

#viersarpsborg💚🖤

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to top