Gutter 2004/05

Er du født i 2004-2006 og har lyst til å spille håndball. Ta kontakt, eller møt opp. Vi er 15 gutter som trener i Sarpsborghallen tirsdager kl 17:00 - 19:00 og torsdager 16:30 - 18:00.

 

Nyheter fra Gutter 2004/05

Sesongstart for sammarbeidslaget Rolvsøy IF/Sarpsborg IL g04
Sesongen er i gang for guttene på samarbeidslaget Rolvsøy IF/Sarpsborg IL g04!
[les mer...]
Avsluttet med seier!
Siste kamp for sesongen fant sted i Tistedal hallen søndag. Litt overraskende med HTH guttene på tribunen som hadde brukt morgenen som heiagjeng for Tistedal g05 og g04. Selv om de var på vei ut da SIL var klar for kamp, tok de seg tid til et bilde.
[les mer...]

G12 fikk en tøff kamp mot Kolbotn!
SIL sine G12 møtte Kolbotn i helgas regionskamp. Det ble en jevn og tett kamp. Lagene fulgte hverandre frem til det gjenstod ca 7 minutter, og stillingen var 13 - 13. Da gikk "lufta ut" av SIL guttene og Kolbotn gikk seirende ut av kampen. Positivt at det ble mål fra alle posisjoner i dag.
[les mer...]
SIL g12 på Temacup!
Sarpsborg G12 hadde sitt første møte med Temacup lørdag 5. november. Temaet var utgruppert forsvar og stedet var Bjørnholthallen. Laget er påmeldt i nivå 2 for å sikre 05 guttene masse spilletid. All erfaring fra nivå 1 i serien gav full uttelling i dag. Alle utespillerne tegnet seg på scoringslista og laget stod igjen som vinner av dette temaet! Vi gleder oss masse til neste runde, for dette var gøy!
[les mer...]

Gutter 10 med gode prestasjoner tross tap!
Sil g10 spilte to kamper på søndag. SIL2, som startet med spill på nivå 1/øvet først etter jul, møtte Vestby til det som viste seg å bli en jevn og spennede kamp. Guttene har vist at de holder nivået i flere kamper, så de syntes det var surt å tape med ett mål. SIL 1 møtte Trøgstad til dyst. Det ble en tøff første omgang med mange baklengsmål, men i andre omgang spilte de jevnt med vertene. Til helgen er det nye muligheter mpt Ski og Tistedal. Vi gleder oss!
[les mer...]
SIL g10 står på til siste sekund!
Degernes var helgens motstander for SIL g10 sitt lag, og guttene fikk spille sin første kamp i den flotte Rakkestadhallen. I Bjørn sitt fravær var det Tone og Anne som styrte benken på mesterlig vis. Kampen ble jevn og spennende, lagene fulgte hverandre mål for mål. Ikke før i det siste minuttet fikk SIL overtaket og 11 - 9 målet kom sekundet før full tid. Her snakker vi om gutter som står på til fløyta går. Veldig morsomt for guttene og ivrige foreldre!
[les mer...]

Flott helg for G10!
Vi startet det nye året med to kamper i Sarpsborghallen og alle guttene fikk svettet litt. Første kamp for dagen var mot Spydeberg. Det ble en jevn kamp men SIL gikk til slutt seirende ut. Bjørn måtte for anledningen stille opp som dommer og gjorde en flott innsats. Kamp nr 2 for dagen var mot Hvaler. Denne kampen ble gså jevn, men også her gikk SIL guttene av banen som vinnere. Neste helg stiller vi for første gang lag på nivå 1, det kommer til å bli en flott utfordring.
[les mer...]
SIL G10 på adventscup!
Sil G10 var på adventscup i Askim 5. - 6. desember. Askimguttene hadde invitert til cup for lokale østfoldlag i G10 klassen. Det var et tettpakket opplegg som ventet guttene. Foruten kamper både fredag og lørdag kom det en DJ på besøk på fredagskvelden. Med bare gutter i hallen ble det så som så med dansingen. Alle lagene overnattet i hallen, så antall timer med søvn var nok forholdvis likt fordelt på deltagerne når lørdagskampene begynte.
[les mer...]

Den aller første seriekampen
SIL G10 spilte sin aller første seriekamp lørdag 11.10. Motstandere i Skjeberghallen, som akkurat idag var vår hjemmebane, var Rolvsøy. De stilte med en god blanding av gutter og jenter.
[les mer...]
Sarpsborg G10 på Skicup
G10 laget har deltatt på Skicup. Lørdag 23. august dro Bjørn avgårde med en entusiastisk gjeng med gutter og foreldre. Første kamp var mot Ski. Her ble det tap, men det virket som om litt trening var det som skulle til, for de to neste kampene mot henholdsvis Kolbotn og Vestby, var det SIL guttene som dominerte. De viste frem godt forsvarsspill, flott keeperspill og flere morsome angrep. Det var både morsomt og spennede og være tilskuere. Vi gleder oss til serien starter!
[les mer...]

Portrettbilder

Sesongen 2014/2015

Kontaktpersoner
Funksjon: Trener
Navn: Sigvald Andreassen
Telefon: 992 98 636
Epost: sigvald.andreassen@wang.no
Funksjon: Lagleder
Navn: Henning Buvig Larsen
Telefon: 996 16 642
Epost: larsen_henning@hotmail.com
Aktivitetskalender

Se hele kalenderen her

Daglig leder: Wivian Kollvangsnes
Styreleder: Michael Thomsen
Økonomi : Trine Langvik Stang   
Organisasjonsnummer: 996361764
Adresse: Stanggrenda 21, 1708 Sarpsborg
Kontonummer: 1020.30.62791