Kort om oss
SIL Håndball var pioner innen denne idrettsgrenen i Østfold fylke.

Sarpsborg Idrettslag (SIL) ble stiftet 12. november 1931. SIL startet med håndball allerede i 1940 som en av de aller første i Østfold fylke.

SIL Håndball er allianseidrettslag med SIL. Det vil si at SIL Håndball har egen økonomi og eget organisasjonsnummer adskilt fra SIL. Det er viktig for SIL Håndball og være en del av det store idrettsmiljøet i SIL.

SIL Håndball har i dag ca 330 medlemmer og har lag i de aller fleste årsklasser på jentesiden. På guttesiden har vi lag i enkelte årsklasser og samarbeider med andre klubber for å finne løsninger slik at vi kan tilby håndball for gutter i flere årsklasser. SIL Håndball har seniorlag kvinner som for tiden spiller i 2. og 5. divisjon. I tillegg har SIL et samarbeid på herresiden med Halden topphåndball. Mens HTH stiller A lag i Grundigligaen stiller SIL B lag i 2.divisjon. Vår hjemmebane er Sarpsborghallen hvor det er tre baner med fine garderobeforhold.

Klubben har knyttet til seg profesjonelle medarbeidere på flere viktige områder, både sportslig, administrativt og økonomi, samt markedsarbeide. Totalt har klubben 3 ansatte. Dette er viktig for å sikre kontinutet i vårt arbeide.


LERØYSERIEN:

 

 

 

Platinapartner

Sølvpartner

HovedsamarbeidspartnerMotta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her

Daglig leder: Wivian Kollvangsnes
Styreleder: Michael Thomsen
Økonomi : Trine Langvik Stang 
Webansvarlig: Kjell Kenneth Pettersen  
Organisasjonsnummer: 996361764
Adresse: Stanggrenda 21, 1708 Sarpsborg
Kontonummer: 1020.30.62791