Informasjon til deg som ønsker å spille håndball i SIL
Søker du informasjon på hva du skal gjøre for å spille håndball i SIL har du kommet til riktig sted. På denne siden finner du det som trengs for å komme i gang med håndball.

SIL håndball trener og spiller kamper i Sarpsborghallen. Der er det tre baner. Det er garderober, tribune og kafeteria som driftes av SIL håndball. Sarpsborghallen ligger ved siden av St. Olav videregående skole.

SIL håndball har en stor junioravdeling for både gutter og jenter. Vi har som mål å ha minst ett lag i hver årsklasse. Det er ikke alltid dette lar seg gjennomføre men stort sett. For å komme i kontakt med oppmann for din aldersklasse finner du kontakinformasjon til alle lagene våre her.

Hva trenger jeg for å spille håndball ?
Håndball krever ikke mye ressurser. I tillegg til vanlig gymtøy (gode sko til innendørs bruk er en fordel) trenger du en håndball. Hver spiller har med seg sin egen håndball til hver trening. Håndball kan du blant annet få kjøpt hos vår utstyrsleverandør som er Prozo.

Hva koster det å spille håndball i SIL håndball ?
Når det gjelder kostnader ved å delta en en idrettsklubb er dette en sammensatt kalkyle. Noen klubber satser på lave treningsavgifter med mye dugnad og loddsalg. Prisene for hver enkelt årsklasse finner du her. Vi har valgt å legge oss på en moderat linje der vi har lav dugnadsaktivitet. Pr. i dag har vi to dugnader på kamper (en før og en etter jul). I tillegg har vi dugnad første helga i mai. Da arrangerer klubben Olavscupen som er det desidert største arrangementet i klubben. Da settes alle kluter til og vi har det kjempegøy med håndballspillere fra hele Norge !

Hva om håndball ikke passer for meg ?
Vi er alle forskjellige og mange finner seg til rette hos oss, men noen finner også ut håndball ikke passer for dem. Alle som begynner hos oss kan prøve seg helt uforpliktende og kostnadsfritt i 3 uker før de må bestemme seg om de ønsker å fortsette eller ikke. Dette tas med oppmannen for laget man trener med.

Har du spørsmål om treningstider (som du også kan se i aktivitetskalenderen) eller andre ting ikke nøl med å ta kontakt med Wivian Kollvangnes på tlf. 977 73 152 eller e-post wivianko@online.no. Da er det bare å ønske deg hjertelig velkommen til oss sesongen 2017/2018 !


LERØYSERIEN:

 

 

 

Platinapartner

Sølvpartner

HovedsamarbeidspartnerMotta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her

Daglig leder: Wivian Kollvangsnes
Styreleder: Michael Thomsen
Økonomi : Trine Langvik Stang 
Webansvarlig: Kjell Kenneth Pettersen  
Organisasjonsnummer: 996361764
Adresse: Stanggrenda 21, 1708 Sarpsborg
Kontonummer: 1020.30.62791